Aika: 12.7 klo. 11.00-11.45
Paikka: SuomiAreena (katsottavissa suorana lähetyksenä MTV-palvelussa sekä SuomiAreena TV-kanavalta)

Tervetuloa mukaan keskustelemaan kestävyysmurroksen ristiriidoista mediassa. Mistä asioista puhutaan mediassa ja mistä ei? Kenen ääni keskusteluissa saa kuulua? Keskustelussa syvennymme kolmeen teemaan: Miltä tämän päivän mediakeskustelu kestävyydestä näyttäytyy tulevaisuudesta käsin? Ketä mediassa kuullaan kestävästä taloudesta talousviisaana? Miten ylikulutusta voidaan hillitä – onko lihansyönti perusoikeus? Tilaisuudessa mukana keskustelemassa professori Minna Halme, Aalto-yliopistosta, päätoimittaja Orna Ben Lulu RARE Mediasta sekä toimittaja Jarno Hartikainen Helsingin Sanomista. Keskustelua juontaa toimittaja Reetta Räty.

Keskustelu järjestetään osana Tutkitun tiedon teemavuotta. Lisätietoja Tutkitun tiedon teemavuodesta.

Tilaisuuden Facebook-sivu.