Kestävyyspaneeli julkaisee joulukuun ajan joulukalenteria. Jouluaattoon asti avatuvat luukut käsittelevät kestävyyttä erilaisista ja yllättävistäkin näkökulmista.

Kestävyyspaneeli julkaisee Linkedin-tilillään tänä vuonna joulukalenteria. Joulukuun ensimmäisestä päivästä aina jouluaattoon asti julkaistava joulukalenteriluukku pitää sisällään kestävään kehitykseen liittyvän vinkin tai linkin. Jo julkaistuista luukuista on paljastunut muun muassa Lapin yliopiston Hyvinvointimetsä, osana EU:n Horizon 2020 -hanketta kehitetty Climate Campaigners -applikaatio sekä Futucast-podcastin jakso, jonka vieraana on Kestävyyspaneelin jäsen Päivi Kinnunen.

Kestävyyspaneelin hyvän mielen joulukalenteri tuo valoa pimeään vuodenaikaan, käsitellen kestävyyttä laaja-alaisesti ja ajatuksia herättävästi, joulumieltä unohtamatta. Joulukalenteria voi seurata Linkedinissä paneelin sivua seuraamalla. Tammikuussa on luvassa myös Kestävyyspaneelin omaa tuotantoa, kun Mikä kestää? -podcastsarja julkaistaan.